Ја самЛеп и сунчан пролећни дан
Ја сам
Ни кучета
Ни мачета
Ни пичета
Тетка ми болесна
Мајка се удала
Ја сам
Одсутан
Злослутан
Омађијан
Ја сам
Надигнут
Непривикнут
Повучен
И: дотучен
2011

Нема коментара:

Постави коментар